Postbus 11766 1001 GT Amsterdam Bezoekadres Leidsestraat 61-1 - Amsterdam 020 - 845 10 74info@onepayroll.nl
EnglishNederland
Onepayroll Facebook Onepayroll Twitter Onepayroll Linkedin
Home

My One - Inloggen
Video instructies

Klantervaringen

 • "Het is alsof ik er een collega bij heb"
  Huib de Boer, Voordewind Uitzendbureau
 • "One Payroll is een professionele organisatie waar met veel plezier, passie en kennis gewerkt wordt, en dit verschil merk je. Korte lijnen, snelle communicatie en de correcte afhandeling is waarom wij nu en in de toekomst kiezen voor One Payroll. Daarnaast voelt werken met One als een echte samenwerking, er wordt met je meegedacht in mogelijkheden en zij dragen bij in de groei van onze organisatie."
  Intermediair, Amsterdam
 • "One factureert mijn klanten met mijn logo. Zo bouw ik toch naamsbekendheid op"
  Startende intermediair, Utrecht
 • "Door samen te werken met One als mijn backoffice kon ik direct de ABU, SNA en NEN keurmerken gebruiken. Dat hielp mij commercieel enorm!"
  Startende intermediair, Amsterdam

Corporate

Mission Statement

Ons doel is om het werkgeverschap in Nederland verder te professionaliseren waarbij wij continu uitgaan van drie kernwaarden: Veiligheid, Collectiviteit en Noviteit.

Veiligheid
Wij zijn ons bewust van onze maatschappelijke positie als werkgever en intermediair. Veilig ondernemen betekent dat wij onze processen inzichtelijk maken voor de ondernemers en instanties waar wij zaken mee doen. Ons heldere kostenoverzicht en de afdrachtgarantie middels de G-rekening passen daar bij. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de SNA, ABU lid en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Collectiviteit
Onze processen zijn optimaal en strak gestroomlijnd. Werknemers en opdrachtgevers profiteren van het volume. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen wij door ons collectief in te zetten via OneforOne: rechtstreekse hulp aan inwoners van ontwikkelingslanden.

Noviteit
Wij zien mogelijkheden in nieuwe technieken en onontgonnen markten. Online toepassingen maken processen sneller en beter. Als een van de eersten betraden wij de payrollmarkt voor Intermediairs. Recent ontwikkelden wij het gehele payrollproces ook voor anderstaligen in Nederland waardoor wij deze groep in staat stellen het werkgeverschap perfect uit te (laten) voeren.