Postbus 11766 1001 GT Amsterdam Bezoekadres Leidsestraat 61-1 - Amsterdam 020 - 845 10 74info@onepayroll.nl
EnglishNederland
Onepayroll Facebook Onepayroll Twitter Onepayroll Linkedin
Home

My One - Inloggen
Video instructies

Klantervaringen

 • "Het is alsof ik er een collega bij heb"
  Huib de Boer, Voordewind Uitzendbureau
 • "One Payroll is een professionele organisatie waar met veel plezier, passie en kennis gewerkt wordt, en dit verschil merk je. Korte lijnen, snelle communicatie en de correcte afhandeling is waarom wij nu en in de toekomst kiezen voor One Payroll. Daarnaast voelt werken met One als een echte samenwerking, er wordt met je meegedacht in mogelijkheden en zij dragen bij in de groei van onze organisatie."
  Intermediair, Amsterdam
 • "One factureert mijn klanten met mijn logo. Zo bouw ik toch naamsbekendheid op"
  Startende intermediair, Utrecht
 • "Door samen te werken met One als mijn backoffice kon ik direct de ABU, SNA en NEN keurmerken gebruiken. Dat hielp mij commercieel enorm!"
  Startende intermediair, Amsterdam

Waarom One Payroll

Waarom One Payroll

Uw praktisch werkgever heeft er voor gekozen om het werkgeverschap uit te besteden aan een professional op werkgever gebied: One

Daar hebben u en uw praktisch werkgever alleen maar voordeel van.

Terug naar boven


Employee Benefits

Collectieve Verzekering

Als werknemer van One profiteert u van de Collectieve Ziektekosten Verzekering. Vraag uw consultant of de helpdesk naar beschikbaarheid en voorwaarden.

Professionele P&O afdeling

U kunt bij ons terecht met vragen over alles wat met het werkgeverschap te maken heeft. Eigenlijk zijn wij een externe afdeling Personeelszaken. U kunt er vanuit gaan dat uw arbeidsovereenkomst, pensioen, belastingen en afdrachten, afhandeling bij ziekte, eventueel ARBO traject ed. professioneel worden behandeld en uiteraard kunt u bij ons terecht met al uw vragen hieromtrent. Mailen werkt het meest efficiënt en snel.

My One

My One is onze online omgeving waar u uw uren kunt registreren en salarisspecificaties kunt opvragen. Uiteraard ook uw jaaropgaven. U bereikt deze omgeving door in te loggen met uw persoonlijke toegangscode die u bij indiensttreding van ons ontvangt. Wilt u een nieuwe code aanvragen, of bent u uw huidige code kwijt? Neem dan contact op met onze helpdesk

Er wordt continu gewerkt aan My One. Nieuwe features communiceren we natuurlijk direct met u.

Terug naar boven