fbpx

Professional Backoffice

Backoffice exclusief voor intermediairs

Heb je een uitzendbureau of detacheringsbureau en wil je je backoffice uitbesteden? Of wil je als werving- en selectiebureau je dienstverlening uitbreiden met payroll services? One Payroll is gespecialiseerd in backoffice diensten voor ondernemers in de flexbranche!

Wij verzorgen voor de volgende soort bedrijven het backoffice:

Vragen?

Bel 020 – 8451074

Backoffice uitbesteden

Je backoffice uitbesteden aan One Payroll zorgt ervoor dat jij je kunt richten op je core-business: het maken van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Het juridisch werkgeverschap en de administratieve en financiële aspecten van verloning en facturatie laat je uitvoeren door One Payroll. Kortom: Jij maakt de match, wij regelen de rest!

Waarom One Payroll?

One Payroll richt zich op de samenwerking met intermediairs en heeft géén salesfocus op eindklanten (inleners). Daarin zijn wij uniek in Nederland! One richt zich uitsluitend op uitleners. Reguliere payrollbedrijven zijn vooral gericht op inleners (eindklanten). Het leveren van backofficediensten is voor reguliere payrollbedrijven slechts een bijzaak. Feitelijk zijn ze zelfs concurrent, want je klanten zouden ook direct met je backoffice payroller zaken kunnen doen.

Gecertificeerde backoffice

One Payroll is volledig gecertificeerd: ABU, NEN4400-1, VCU en geregistreerd bij de SNA . Belangrijke keurmerken die jou commercieel helpen en die je opdrachtgevers en flexwerkers de garantie geven dat alles goed is geregeld. Wij zijn de juridisch werkgever en jouw gecertificeerde ‘professional backoffice’ op de achtergrond.

Voordelen backoffice uitbesteden

Je backoffice uitbesteden aan One Payroll heeft veel voordelen. Wij dragen het werkgeversrisico (incl ziekte!) en nemen je alle financiële, administratieve en juridische zaken uit handen.

> Bekijk hier alle voordelen op een rij

Direct offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.