fbpx

Payroll backoffice voor accountants

Payroll backoffice voor accountants

Ben je accountant en wil je je dienstverlening uitbreiden met het aanbieden van payroll services onder je eigen naam, maar zonder de werkgeversrisico’s? Dat kan! Met Whitelabel Payroll van One kan je als accountant eenvoudig maar zonder risico het juridisch werkgeverschap (payrolling) aanbieden als dienst aan je klanten. Onder je eigen bedrijfsnaam!

 

Bied je klanten aan om ook het werkgeverschap op je te nemen! Jouw klant kan dan veel eenvoudiger mensen in dienst nemen en jij verliest geen business aan andere payrollbedrijven.

payroll voor accountants

Waarom One Payroll?

One Payroll is gespecialiseerd in backoffice payrolldiensten voor intermediairs. Wij werken exclusief voor of in opdracht van intermediairs. Anders dan reguliere payrollbedrijven hebben wij geen salesfocus op eindklanten. One Payroll is geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA), NEN4400-1 en VCU gecertificeerd, volwaardig ABU lid.  Jouw klanten en de werknemers zijn dus verzekerd van samenwerking met een solide partij die uitgebreid wordt gecontroleerd op het naleven van wet -en regelgeving en het afdragen van loonbelastingen en premies.

 

Hoe werkt payroll backoffice voor accountants?

Met Whitelabel Payroll fungeert One Payroll als juridisch werkgever en is jouw gecertificeerde backoffice op de achtergrond. Je hoeft geen investeringen te doen in payrollsoftware of branche certificeringen. Je blijft gewoon aanspreekpunt voor je klant. Je bepaalt ook zelf de tarieven voor je klanten. Wij kunnen desgewenst contracten, formulieren en facturen voorzien van je eigen logo. Payroll backoffice voor accountants is de ideale uitbreiding van je zakelijke dienstverlening!

Voordelen payroll voor accountants

Ontdek de voordelen van whitelabel payroll van One:

 • Payrolling aanbieden onder je eigen bedrijfsnaam
 • Jouw gecertificeerde backoffice op de achtergrond
 • Klantenbehoud. Verlies geen business aan payrollers
 • Scherpe ‘groothandel’ kostprijsfactoren
 • Verdien marges op alle plaatsingen
 • Uitingen met jouw eigen logo.
 • Voorfinanciering
 • Extra flexibiliteit voor je klanten
 • Gratis onbeperkt support en advies
 • Eigen gratis intermediairsportal
 • Alle voordelen op een rij

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over payroll backoffice voor accountants? Download folder Whitelabel Payroll  en neem contact met ons op via 020-8451074 of info@onepayroll.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs.

 

Hoe nuttig vind je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)

Loading...


Direct offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar onze tarieven? Vul dan onderstaande gegevens in. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte op maat.