fbpx

Flexsites

Je eigen recruitment website

Flexsites® zijn complete, kant-en-klare websites voor uitzendbureaus, werving -en selectiebureaus of detacheringsbureaus. Als klant van One Payroll heb je al een eigen website inclusief domeinnaam voor €24 per maand!  Jouw flexsite wordt binnen 1 week compleet opgeleverd. Het bijbehorende, gebruiksvriendelijke Content Management Systeem van WordPress stelt je in staat om zelf de inhoud, look & feel en ontwerp van je website te beheren.

Flexsite-op-iphone-compressor

Websites voor intermediairs

Flexsites van One Payroll zijn complete, kant-en-klare websites speciaal ontwikkeld voor intermediairs in de arbeidsbemiddeling. De onderliggende technologie voldoet aan de laatste standaarden. De sites zijn SEO geoptimaliseerd en volledig responsive, zodat jouw flexonderneming en vacatures optimaal vindbaar zijn en je site ook op smartphones en tablets perfect wordt weergegeven.

Eenvoudig zelf je website aanpassen of uitbreiden

Je website is standaard geïntegreerd in de gratis recruitment software van Talentee en het urenportaal en backoffice van One Payroll. Uiteraard kan je je website ook zelf koppelen met bijvoorbeeld social media accounts, nieuwsbrieven software en Google Analytics voor uitgebreide statistieken.

Hoewel flexsites compleet geïnstalleerd worden opgeleverd, kun je zelf met behulp van uitgebreide instructievideos en handleidingen jouw website helemaal naar eigen wens aanpassen. Mocht je dit liever door een professioneel internetbureau willen laten doen, dan kan dat uiteraard ook!

Koppeling met Talentee

Flexsites van One Payroll kunnen worden gekoppeld aan Talentee, het complete recruitmentsysteem voor intermediairs. Met Talentee beheer je het wervingsproces makkelijk en professioneel vanaf één plek.

Via Talentee maak en beheer je eenvoudig al je vacatures, worden je vacatures automatisch doorgeplaatst naar meer dan 15 jobboards en kun je je vacatures delen via social media.

Alle vacatures die je in Talentee maakt worden ook automatisch op je website geplaatst en ge-update!  Talentee kan bovendien automatisch een voorselectie maken van werkzoekenden op basis van jouw criteria en stuurt bovendien alerts als je iets vergeet. De bezoekers zien de koppeling met Talentee op de vacaturepagina van jouw website.

Koppeling met onze backoffice

Flexsites zijn gekoppeld met het backoffice van One Payroll. Flexwerkers en inleners kunnen via jouw website inloggen in het online urenportaal om gewerkte uren te declareren en te accorderen.

Gegevens van kandidaten die zich via het werknemersformulier inschrijven worden automatisch in je backofficeportal ingeladen zodat je een plaatsing kan maken of om de kandidaat toe te voegen aan je talentpool.

Ben jij klant bij One Payroll en kun je een professionele website gebruiken?