fbpx

Veelgestelde vragen

Waarin onderscheidt One Payroll zich van anderen?

Exclusief voor intermediairs

One Payroll is gespecialiseerd in backoffice payrolling voor uitzenders. Wij richten ons volledig op de samenwerking met jou als intermediair en hebben dan ook geen salesfocus op eindklanten. Lees alle voordelen op een rij.

Ik ben geen intermediair, kan ik toch klant worden?

Wij leveren exclusief aan intermediairs. Ben je (nog) geen intermediair en op zoek naar een betaalbare en betrouwbare NEN4400-1 gecertificeerd payroll bedrijf? Neem dan contact op met onze adviseurs via 020-8451074. Zij zullen je hier kosteloos in adviseren.

Hoe snel kan ik een kandidaat plaatsen via One Payroll?

Indien gewenst kan je direct klant worden en plaatsingen maken via One Payroll. Wij verwerken een plaatsing binnen 1 werkdag maar mogen pas overgaan tot verloning als het dossier compleet is en alle benodigde documenten getekend retour zijn.

Hoe kan ik overstappen naar One Payroll?

Je kunt eenvoudig overstappen naar One Payroll. Plaatsingen die je ergens anders hebt ondergebracht nemen we dan voor je over. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs via 020-8451074. Zij stellen, in overleg met jou, een plan van aanpak op zodat de overgang zonder problemen verloopt.