fbpx

Bespaar al snel € 100,- op je zorgverzekering per jaar

zorgverzekering

Bespaar al snel € 100,- op je zorgverzekering per jaar

Als medewerker van One Payroll kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op de zorgpremie. Samen met onafhankelijk verzekeringsadviseur SUCSEZ heeft One Payroll kortingsafspraken geregeld met verschillende verzekeraars. Met deze korting kan de besparing op jouw zorgpremie oplopen tot wel € 100,- per jaar of zelfs meer.

Op deze pagina lees je meer over de korting en de overige voordelen van een zorgverzekering via One Payroll. Bent je benieuwd naar een betere dekking tegen een lagere zorgpremie? Ga direct naar de vergelijkingsmodule.

Vergelijk eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Op basis van je huidige polis en specifieke voorkeuren ontdek je eenvoudig welke zorgverzekeraar het beste bij je past. Klik hier voor meer informatie en de unieke vergelijkingsmodule. Je ziet direct of je kunt besparen op je zorgpremie.

Tussentijds overstappen naar de zorgverzekering via One Payroll?

Ja, dat kan! Als je namelijk al verzekerd bent bij één van de aangeboden verzekeraars en je maakt nog geen gebruik van een collectieve korting op uw zorgverzekering, dan kun je via de vergelijkingsmodule gedurende het hele jaar tussentijds heel simpel overstappen naar het collectief van One Payroll. De korting ontvangt je vaak in de eerstvolgende maand na aanmelding.

Voordelen op een rij

  • Hoge kortingen, ook voor gezinsleden
  • Vergelijk simpel en snel met als uitgangspunt je huidige polis
  • Online offerte direct via e-mail te ontvangen
  • 24/7 telefonisch bereikbaar zonder wachttijden
  • E-mail beantwoording binnen een uur
  • Ondersteuning bij nota’s, declaraties
  • Wachtlijstbemiddeling door Zorgdesk van SUCSEZ

TIP: Pak jouw polis erbij voor een goede vergelijking!

Persoonlijk advies

Vraag nu jouw korting aan en bel met een adviseur van SUCSEZ via 0182 – 30 44 88. De medewerkers zijn gediplomeerd en helpen je graag bij het aanvragen van de korting op jouw zorgverzekering. Maar ook voor wachtlijstbemiddeling of voor vragen over declaraties kun je bij de medewerkers van de SUCSEZ terecht. Dat kan ook per mail via zorg@sucsez.nl.


Hoe nuttig vind je dit artikel? Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 4,50 out of 5)

Loading...


Tags: