One Payroll wint Award Flexweter® van het jaar

One Payroll wint Award Flexweter® van het jaar

One Payroll heeft de award voor Flexweter® van het jaar 2017 gewonnen in de categorie ‘CAO naleving’.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de flexbranche onderneming die de cao het meest correct naleeft. De uitslag in deze categorie wordt bepaald middels een CAO screening door Flexweters. De screening is vergelijkbaar met een SNCU controle, maar dan preventief. De uitslag wordt bepaald op basis van de loonsom. De onderneming met de beste score (procentueel minste afwijkingen) krijgt de titel Flexweter® van het jaar. Een echte prestigetitel dus. 

Op woensdag 27 december werd met dit mooie nieuws en de befaamde trofee naar Amsterdam afgereisd om daar de award te overhandigen aan Niels keizer en Sjors Berends, eigenaren van One Payroll.  

One Payroll is marktleider in backoffice dienstverlening voor uitzenders. Zij werken als enige in Nederland uitsluitend voor, of in opdracht van, intermediairs zoals: uitzendbureaus, detacheringsbureaus, werving & selectiebureaus en administratiekantoren. In 2015 won Emmelie Verduin van One Payroll ook de Flexweter van het jaar in de categorie ‘Slimme Vogel‘. 

Pieter Polman
Pieter Polman
p.polman@onepayroll.nl